Hokkaido Logo

Hokkaido

Jesco is een van de grootste Hokkaido invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Hokkaido expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.  

Meer info nodig over een van onze Hokkaido producten? Contacteer ons dan.

Meer Van Hokkaido

Wat meer Hokkaido info

Met meer dan twintig jaar ervaring is het merk Hokkaido een erkende leider in Italië en Europa in het verstrekken van airconditioners voor het residentiële, commerciële en het industriële landschap. Het bedrijf werd in 1999 in Europa opgericht door de Termal Group, gevestigd in Bologna, Italië, met als missie het leveren van eco-vriendelijke koeloplossingen.

Hokkaido Multisplit outdoor eenheden R32

Top Hokkaido Leverancier in Gent

Hokkaido heeft via zijn dealers en distributeurs zijn voortdurende groei tot uitdrukking gebracht met de directe export van airconditioners in Europese en niet-Europese landen. Dus als u op zoek bent naar een Hokkaido-leverancier in Gent of België, hoeft u zich geen zorgen meer te maken! Jesco is nu een Hokkaido leverancier in Gent! Verschillende modellen zijn beschikbaar bij Jesco waaronder de Monosplit: Console, Slank, Vloer/plafond, Actieve Line DC-omvormer, Compacte Casette, Geleid, R32, de Multisplit: Active Wall, Top Class, Outdoor Units Multisplit R32 en Twin Combinations R32 en nog veel meer!

Het merk streeft ernaar om oplossing te bieden voor elke situatie, dus of het nu zomer of winter is, je kan altijd op hun eenheden vertrouwen, zoals met de Hokkaido Monosplit-console R32. Dit apparaat is perfect voor woon- of kantoorgebruik als uw koel- en verwarmingssysteem met vier luchtverdeelinlaten voor een hogere energie-efficiëntie van het systeem. Het heeft ook een antiformaldehydefilter, dat formaldehyde uit de kamers elimineert, evenals gas dat vrijkomt uit meubels en huishoudelijke apparaten die bekend staan als irriterende stoffen voor slijmvliezen en ogen en mogelijk kankerverwekkende stoffen. Het apparaat heeft een compact ontwerp en is slechts 210 mm diep en verkrijgbaar met infrarood afstandsbediening.

Hokkaido presenteert ook hun nieuwe splitmodellen zoals HP Split – Hydronic Heat Pump die maximale temperatuurregeling en hoge prestaties op het gebied van energie-efficiëntie garanderen. Het kan ook worden aangesloten om de regeling van geïntegreerde warmtebronnen zoals zonne-energiesystemen, gas- of peletketels en toevoertanks te beheren.

Monosplit vloer plafond van Hokkaido

Blader door andere producten

Bezoek ons op: