Hoshizaki Belgium logo

Hoshizaki

Jesco is een van de grootste Hoshizaki invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Hoshizaki expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.   

Meer info nodig over een van onze Hoshizaki producten? Contacteer ons dan.

Bekijk onze Hoshizaki Producten

Wat meer Hoshizaki info

Bekend als de uitvinder van de eerste ijsblokjesmachine in Japan in 1965, focuste Hoshizaki zich op het leveren van kwaliteitsproducten. Ondertussen heeft het bedrijf zich al uitgebreid naar meer dan 100 landen wereldwijd. Dhr. Shigetoshi Sakamoto richtte Hoshizaki op in Nagoya door 1947 en werd al snel vergezeld door zijn zoon Seishi (in 1959) om het bedrijf verder uit te bouwen en te verbeteren door hevig te investeren in R&D. Hoshizaki legt de focus op betrouwbaarheid, duurzaamheid en energiezuinigheid tijdens het ontwerpproces van al hun producten.

Door in 2008 samen te werken met gram, een Deense specialist in koel oplossingen, blijft Hoshizaki groeien en beschikt het nu over een echt compleet gamma aan food serviceapparatuur.

Als ’s werelds grootste fabrikant van commerciële ijsapparatuur, is Hoshizaki trots op hun belangrijkste- en meest bekende product, de Cube Ijsmakers met een ingebouwde afvalbak die extreem gebruiksgemak mogelijk maakt.

Als waar Japans bedrijf biedt Hoshizaki ook de betere Sushi Showcases aan, die uiteraard ook bij ons verkrijgbaar zijn.

Hoshizaki HNC-120BE-L
Hoshizaki FM-1000AKE(-N)

Top Hoshizaki Leverancier in Gent

Als u of uw klanten dagelijks grote hoeveelheden ijsblokjes verbruiken,  is het een goed idee om een ijsblokjesmachine in huis te hebben. De Hoshizaki IM-serie staat bekend als een van de meest betrouwbare ijsblokjesmachines ter wereld.

De bekendste fabrikant van ijsblokjesmachines, Hoshizaki, is nu lokaal beschikbaar via Jesco, een van de leidende Hoshizaki leveranciers in België! Naast de ijsblokjesmachines levert Jesco ook Crescent Ijsmakers, Opslagbakken en sushi-koffers.

Bezoek ons op: