Koeltechniek Algemeen logo

Koeltechniek Algemeen

Jesco is een van de grootste Koeltechniek invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Koeltechniek expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.  

Meer info nodig over een van onze Koeltechniek producten? Contacteer ons dan.

More From Koeltechniek Algemeen

Wat meer Koeltechniek info

Waarschijnlijk heeft u nu een koelinstallatie, nieuw en compleet met alle onderdelen, hulpstukken en accessoires, en dat is goed om te horen! Maar laten we accepteren dat sommige onderdelen versleten zijn of dat er een einde aan komt. Of waarschijnlijk wilt u extra accessoires voor verbetering?

Koeltechniek Algemeen is een verzameling van onderdelen of accessoires voor uw koelapparatuur. Het is een categorie gecreëerd onder één paraplu die het mogelijk maakt verschillende en grote merken een oplossing te bieden voor de meeste van uw behoeften! Koeltechniek Algemeen omvat het merk Refco, één van de weinige ISO goedgekeurde fabrikanten op het gebied van koel- en klimaatregelingsgereedschappen en -componenten, en Johnson Controls Penn, dat al meer dan 100 jaar bekend staat om zijn HVACR (Heating Ventilation Air Conditioning and Refrigeration) toepassingen!

Aansluiten
Ventilateurs

Algemeen Leverancier Koeltechniek in Gent

Dus als u op zoek bent naar meerdere onderdelen of accessoires voor uw koeltechniek, dan is Jesco hier als Koeltech Algemeen leverancier in Gent! Jesco biedt nu een brede behoefte aan koeltechnologie, variërend van circuitcomponenten, ventilatoren en accessoires, verdampers en condensors, digitale regelapparatuur, gereedschap, koel- en vriescellen, koelgroepen en compressoren, leidingen en isolatie, koelvloeistoffen en oliën, en airco-accessoires.

De beschikbare circuitcomponenten zijn zure ontwaterers, filterdrogers, olieafscheiders, vloeistofdichte flessen en slangen.
Thermostaat, Pressostat en accessoires, snelheidsregelaars en schakelklokken zijn allemaal beschikbaar voor uw handbedieningsapparatuur. We hebben ook SHCS plafondverdampers, SHCN hoogrendementsverdampers, hoogrendementsverdampers, plafondverlichting van de verdamper en nog veel meer!

Dus of u nu alleen op zoek bent naar accessoires voor slechte isolatie, Jesco heeft Armacell’s PVC kleefband, met de kleinste 3cm x 10cm tot 5cm x 33cm, kurktape of polyethyleen kleefstof.

Of heeft u waarschijnlijk een capillaire buis nodig voor uw koelinstallatie? Refco P-2001 Capillaire buizenset P-2001 is ook in die zin dat de aansluitleidingen gemakkelijk en direct kunnen worden aangesloten bij het onderhoud van een koelinstallatie. De temperatuur varieert van 40 tot 80C en heeft een druk van 30 bar.

Of een moderne compressor? Frigopol, een Australisch merk dat al meer dan 60 jaar dienst doet en bekend staat als de enige producent van deze wereldwijd unieke scheidingskappencompressor die geschikt is voor natuurlijke en conventionele koudemiddelen, met een uitstekende capaciteitsaanpassing door middel van een variabele vermogensregeling van 20 tot 100%, trillingsarme werking, vandaar slijtvastheid.

Van tapes, reparatiegereedschap, slangen of compressoren, noem maar op! En we zullen het je geven!

Evaporateurs

Bezoek ons op: