Zanotti Logo

Zanotti

Jesco is een van de grootste Zanotti invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Zanotti expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.  

Meer info nodig over een van onze Zanotti producten? Contacteer ons dan.

Bekijk onze Zanotti Producten

More From Zanotti

Wat meer Zanotti info

Zanotti brengt al sinds 1962 uitmuntendheid in de sector en heeft haar expertise bewezen. Het bedrijf staat bekend als koelkaliber, opgericht als familiebedrijf, en is al zo’n vijftig jaar actief! Zannoti is een Italiaanse onderneming die diensten aanbiedt op het gebied van voedselopslag in de gehele koelketen en die haar wereldwijde markt verder uitbreidt na de overname door Daikin, een Japanse multinationale airconditioner producent in 2016.

Zanotti levert een compleet assortiment producten voor de voedingsmiddelenindustrie. Hun missie is om kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten te produceren. Zo staan ze er op om gassen met een laag broeikaseffect te gebruiken om de opwarming van de aarde te verminderen en eco-ontwerp-machines te maken die aan het einde van hun levensduur volledig recyclebaar zijn. Het merk Zanotti, het Europese koelsysteem, is toonaangevend door de introductie van “uniblock”, een alles-in-één plug-and-play koelunit voor koelruimtes. Enkele van de populaire producten zijn de uni-blok units zoals AS, SB, GM, GM, AS-R en DBO.

Zanotti is nu aanwezig in meer dan zeventig landen en heeft fabrieken in Duitsland, Spanje, Engeland en Brazilië.

Zanotti SB
Zanotti AS

Top Zanotti Leverancier in Gent

Een breed gamma aan producten van Zanotti nu beschikbaar regio Gent! Jesco, één van de Zanotti-leveranciers in België, is trots en blij met het leveren van deze hoogwaardige koeltechnologie!  Enkele van de door Jesco geleverde modellen zijn onder andere de plug and play oplossingen zoals AS, GM, SB, DBO en AS-R.

Dus als u koeling nodig hebt voor uw kleine tot middelgrote koelruimten, kunt u deze altijd ondersteunen met een van de uni-block modellen zoals AS of SB. De AS is een uni-bloksysteem voor lage en middelhoge temperatuur  voor onder andere wandmontage. De unit kan door middel van een doorvoerwand worden geïnstalleerd en is zeer snel te monteren. De unit heeft een Hermetische compressor die compleet is met carterverwarming, dubbele magneetklep en een systeem om de condensatiedruk te regelen.

De SB is een unit voor de dakmontage van een koelruimte. Het is ook zeer snel te monteren, heeft een bedrade afstandsbediening en een stroomkabel, een aansluiting voor deurcontact en celverlichting.

Als u op zoek bent naar een gesplitste horizontale unit voor vloer- of dakmontage, dan is het DB-O-model gewoon perfect! DB-O is ook zeer snel te monteren met zijn snelkoppelingen. Het heeft een thermostatisch expansieventiel dat zorgt voor een optimale capaciteit na de vereiste belasting voor een betere energie-efficiëntie. Het heeft ook een elektronische regelaar met afstandsbediening, een 10m aansluitkabel tussen koelgroep en verdamper en een hoge en lagedrukschakelaar.

Onze Zanotti apparatuurkoeling is voorzien van hightech en optimale kwaliteitsoplossingen voor de industrie. Het systeem voor de ontdooiing van de hete gasinjectie, de expansie van de capillaire buis, de hermetische compressoren en de behuizing zijn slechts een paar redenen waarom Zanotti de beste keus is voor uw koeloplossing!

Zanotti DB-O

Bezoek ons op: