Articube Logo

Articube

Jesco is een van de grootste Articube invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Articube expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.  

Meer info nodig over een van onze Articube producten? Contacteer ons dan.

Bekijk onze Articube Producten

Wat meer Articube info

Articube is ontstaan in 2009, na jaren van onderzoek en samenwerking van een groep lokale bedrijven. Articube blijft groeien en gebruik maken van het koelsysteem dat gebruik maakt van food-grade vloeibaar kooldioxide, wat perfect is voor Hotel-en catering behoeften! Het Hi-Tech concept koelt niet alleen je drankjes maar betovert zelfs de visuele beleving van klanten

Het bedrijf is er trots op te kunnen zeggen dat Articube producten uitstekende en unieke eigenschappen hebben. Gemakkelijk en veilig kunnen glazen in enkele seconden worden geserveerd bij temperaturen tot -55C. Het verlaagt ook de kosten voor het koelen van glazen, kan zich aanpassen aan elke ruimte en oppervlak, en het laat geen afval na omdat het geen water produceert.

De Articube-technologie staat ervoor dat ze niet afdoet aan de smaak van de dranken, maar dat ze de deugden en de eigenschappen versterkt, met respect voor de kwaliteit van de drank of cocktails tot het maximum! Articube biedt gebruiksvriendelijke modellen uit de Ice Range, Advance, Bold of Star Range die het beste bij uw bedrijf passen!

Articube ADVANCE INOX
Articube ADVANCE WHITE

Top Articube Leverancier in Gent

Op zoek naar een state-of-the-art machine glas-koelmachine om aan uw klanten te verkopen? Zoek niet verder, deze technologie is nu lokaal beschikbaar via Jesco; een Articube leverancier in Gent!

 

Er zijn twee primaire machines beschikbaar bij Jesco zoals de Advance Models en Ice 100. Voorafgaande modellen zijn beschikbaar in drie categorieën: Inox, Advance Color en Advance Copper of Vintage. Alle Advance-modellen zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden aangesloten vanaf een fles van 12 kg. 

Alle Advance modellen komen in dezelfde afmetingen en verschillen alleen op compositie. Advance Inox wordt vervaardigd in roestvrij staal, Advance Color (verkrijgbaar in wit en zwart) zijn gelakte metalen constructies, terwijl Advance Copper bestaat uit verkoperd koolstofstaal.

 

Een onmisbaar instrument nodig in de geavanceerde keuken? Ice 100 is het antwoord! Deze machine produceert op een veilige en gecontroleerde manier een tablet van 100 of 200 gram droogijs. In de horeca helpt het bij het creëren van granita’s, ijsjes en sorbets, als koelmiddel, aromatische verrijker van vloeistoffen en als inert gas voor het bewaren van wijnen en levensmiddelen.

 

In de haute cuisine zorgt droogijs voor opwindende en aantrekkelijke gerechten: aromatische nevels, koude infusies, texturen en contracten voor mousses en patés, crèmes en schuim en creëert een opvallend rookeffect op cocktails! Ice 100 is vervaardigd uit roestvrij staal en een draagbare. 

Articube ICE 100

Bezoek ons op: