Gram Catalogus

Gram

Jesco is een van de grootste Gram invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Gram expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.  

Meer info nodig over een van onze Gram producten? Contacteer ons dan.

Meer van Gram

Wat meer Gram info

Gram is een van de weinige overgebleven producenten van commerciële koelkasten en diepvriezers in Denemarken, opgericht 1901. Het begon allemaal toen de industrieel Hans Gram een 100m2 grote machinewerkplaats bouwde van waaruit hij complete zuivelfabrieken aanbood. In 2008 werd Gram onderdeel van het Japanse bedrijf Hoshizaki Corporation, dat van plan is om koel oplossingen te leveren met de brilliance van de Japanse techniek en de intelligentie van het Deense ontwerp.

Gram’s doel is om een merk te behouden dat energie-efficiënt en milieuvriendelijk moet zijn, zodoende werd het in 2002 de pionier van HFK-vrije producten. In plaats van het gebruik van broeikasgassen die schadelijk zijn voor het milieu, gebruiken ze aardgas zonder de koelcapaciteit in gevaar te brengen. Gram heeft ook een ISO 14001-certificering gekregen met het harde werk van het bedrijf om aan alle eisen op het gebied van milieumanagement te voldoen!

Tot nu toe richt het merk zich op hotels en restaurants, pubs en cafés, catering, bakkerijen en patisserieën, scholen en mariniers en offshore sectoren – allemaal energiezuinig en ECO-ontwerp! Een van de producten waar Gram altijd trots op is, is Gram’s Superior Plus, dat in 2017 een koelprijs won op Caterer Product Excellence, Footprint Award en de Europese ProCold award voor de meest energiezuinige verticale gekoelde opslagkast in Europa.

Gram Standard Plus F 69
Gram KPS 42

Top Gram Leverancier in Gent

Jesco is uw Gram leverancier in Gent! Zoekt u hoogwaardige en betrouwbare koeling? Dan bent u bij Jesco aan het juiste adres!

Jesco levert een breed scala aan Gram producten van opslag, display en dubbele temperatuurkasten, opslagtellers, in/door, roll-in/door, snel en snelkoelen, bakkerij-, marine- en Gram-kistvriezers. Uit de genoemde categorieën, laat Jesco weten of u een koelkast, een koelkast, een vers vlees ref. of een koelkast -5/+12C nodig heeft of aan welke lijn u het nodig heeft. Zo kan Jesco u snel voorzien van de meest geschikte apparatuur.

En als u op zoek bent naar gekoelde opslagruimte voor uw hotel- of cateringbedrijf, zijn we trots om u een van de meest erkende Gram-opslagplaatsen voor te stellen – de Gram’s Superior en Eco-modellen! Deze toestellen behoren tot energieklasse A met een laag energieverbruik, maar met een hoge functionaliteit en een stijlvol design. De bedieningselementen zijn verborgen achter het bovenpaneel, beschermd tegen spatwater, heeft een glad oppervlak voor een eenvoudige reiniging en met opvallende aluminium profielen over de gehele lengte aan beide zijden van de kast. Het heeft ook een modulaire wandrails die direct in de vaatwasser kunnen worden geplaatst en een pedaaldeuropener die de efficiëntie voor elke gebruiker of keukenteam verhoogt!

En als u op zoek bent naar multifunctionele kasten, kunt u ook de KP 60 en 82 overwegen. Deze eenheid kan worden gebruikt op zes verschillende functies zoals koeling, bevriezing, snel en bevriezen, gecontroleerde snelle ontdooiing en droge koeling. Het heeft een eenvoudig te bedienen elektronische controller – vooraf ingestelde programma’s, heeft een omkeerbare deur, zelfsluitende deur, een zelfsluitende deuropener, een pedaal deuropener, een afsluitbare deur en een afneembare deurafdichting voor eenvoudige reiniging. Deze unit voorziet u van een one-stop-shop, vooral als u deze koeler dagelijks gaat gebruiken.

Gram Compact 10 4G

Blader door andere producten

Bezoek ons op: