serrco

Serrco

Jesco is een van de grootste Serrco invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Serrco expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.  

Meer info nodig over een van onze Serrco producten? Contacteer ons dan.

Bekijk onze Serrco Producten

Wat meer Serrco info

Ondanks het feit dat het een jong bedrijf is, heeft Serrco zijn naam gevestigd in het leveren van kwaliteitsvolle koelapparatuur specifiek voor de drankenindustrie. Serrco producten variëren van vatenkoelers, flessenkoelers, waterbadkoelers en glazen diepvriezers, opgericht in 2005 door mensen met meer dan twintig jaar ervaring in commerciële koeling.

Het bedrijf staat er ook om bekend dat het flexibiliteit biedt bij de productie van producten op maat van de klant OEM of Original Equipment Manufacturer en de levering van componenten en subassemblages. Serrco is gevestigd in Etten-Leur, Nederland, terwijl de productiefaciliteiten zich in (Oost)Europa en Azië bevinden.

Serrco ondersteunt ook een milieuvriendelijke koeling door het gebruik van HFK-koelmiddelen en LED-verlichting te bevorderen, waardoor het energieverbruik tot meer dan 35% wordt gereduceerd. Om de technologie verder te verbeteren, lanceerde Serrco in 2016 ook de Combi-line – een nieuwe standaard in professionele flessenkoeling. Het apparaat bestaat uit laden, flessenrekken, glazen deuren, klaar voor gebruik  Ze hebben ook een 3-deurs versie toegevoegd aan de populaire SGD-flessen koeler, en een lijn vatenkoelers met een onderhoudsvriendelijke condensor en een heldere LED-verlichting.

Serrco SDC Presentatiekoeling
Serrco SCL-22 MU/VS

Top Serrco Leverancier in Gent

Investeren in hoogwaardige opslag- of koelapparatuur zorgt niet alleen voor gemak of goede koeling alleen, maar draagt ook bij aan de kosten- en energiebesparing van het bedrijf. Dat is wat Serrco doet! Dus als u op zoek bent naar een Serrco-leverancier in Gent, kunt u altijd rekenen in Jesco! Jesco biedt een ruime keuze aan Serrco merken van SCL Combi Line Flessenkoeling; SCL-22 MU/VS, SCL-222 MU/VS, SCL-2222 MU/VS, SGC FlessenKoeling, KSC Fusten Opslagkoeling, SGD Flessen En FustenKoeling, SKB Fustenkoeling en SDC Presentatiekoeling.

De SCL Combi-line flessenkoeling van de SCL biedt alle mogelijkheden van een twee-deurs, drie of zelfs vier koeleenheden (met een lengte van respectievelijk 124, 172 of 220 cm). De units zijn beschikbaar in plug-in of pre-split opstelling; met een betere koelcapaciteit en 35% lager energieverbruik. Het is ook gemakkelijk te gebruiken dankzij de afneembare machine-unit, met verstelbare poten binnenin, verwisselbare deurafdichtingen, heeft doorvoerpijpen aan de zijkant en bestaat uit 2 in hoogte verstelbare flesbakken per deur.

Overweegt u een betere presentatie voor uw premium dranken? SDC Display Cooler is het antwoord! De SDC-10 is speciaal ontworpen om uw weelderige producten te serveren en is plug ready en kan op de toonbank worden geplaatst, wat uw klanten gemakkelijk kan aantrekken! Het is gemaakt van roestvrij staal met nadruk op kwaliteit en sterkte, heeft een ingebouwde mogelijkheid, onderhoudsvriendelijke condensor en mechanische thermostaat. Serrco SDC-10 is geschikt voor 10 liter (of 10 x 100CL in flessen), en met een temperatuurbereik van 2 – 12C. Met Serrco-koelsystemen zult u zeker blij zijn met de upgrade die het uw bedrijf zal brengen!

Serrco SGD Flessen En Fustenkoeling

Bezoek ons op: